welkem to my blog (^_^)

nihhh blog sye!!suke aty sye larh nk buat pape pun..tengok sajer dah r!

~ hehehe ~

baru balik dr melaka =P
letehh giler baiii
nnti kite update pasal trip melaka
n gossip baru! pasangan baru =P
just nk ckp ridu APEX ! !
DONE :))

bace jer?komen lew,hikhik

~bila aku libatkan diri dalam jamming ~

bila ak masuk geng jamming
ape jadi ? ?

mesti korang cakap...
~hancur musnah segala~mala band2 yg ada kt dunia ni.
~gitar2 habis rosak~mosak, punah~ranah dan pelbagai
~drum lubang~mumbang sana~sini..
and 
mesti cakap...waaahhhhh!!! bieyyy!! sumbang~mahram terhasil :)
xper..paham...
yg pasti aku x main pun...
sbb aku artis.. (",)

tngok  ni..teka sape?? :)
'
'
'
'
aku la...artisssss hot...sabirah sauly ^_^
[sekadar bergmbar,main x pndai]
yg main nye
", Dee a.ka Rusdi bukan name sebenar.. ",
[baru kenal, tp rapat gile]
suka cr pasal, klakar habezz ", 
ni dia ~pemain drum~
"rupenye komander brass band uitm Machang seyhhh"
"nakal giler"
~pemain bass kut~
~alaa...x nmpak muka sbb mbelakangi kitorang~
malu katanye :)
 ~ dia juga sbgai penyanyi
~pijey~

~pemain gitar n penyanyi~
ba a.k.a nazreen
~perwatakan anda terserlah bro~ :))

epy bersama kalian  ! !
nanti boling sesama plak.
^_^
 [pict ni bkn ak pendek, tp keadaan muka bumi yg x rata, x caye tngok pict bwh niee]
=P


bace jer?komen lew,hikhik

~hermmm..manusia2~

pelik betul aku ngn manusia zaman skarang
x tahu pape pun nk buat cite bukan2
pastu mula nk ngate2, kutuk2 org
org lain pnye masalah
aku gak yg disabitkan
x paham betul aku ngn manusia ni
ape yg dapat, ak x tahu la
xleh nk gambarkan sbb bnde yg ntah pape nk
heboh2kan ! kata2kan ! ngutuk2kan ! ni
" hairan"
kalau bnde tu leh untung dan sara hidup aku
selama aku hidup kt muka bumi ni xpe la gak...
ni x, sakit hati jer..
pikir bukan2 plak tu...

kpd awk yg cantik lg bijaksana :))
sy x marah pun awk tnye sy mcm tu
lagi bagus awk tnye dr awk tuduh2 kan
awk jgn bimbang la yer...cukup hr tu jer kite gaduh
kalau awk x puas hati,awk ckp jer..
jgn ckp blakang2 sbb awk ckp blakang2 tu dngan org yg sy x suka.. :))
sy nampak la CARA awk ngn die komunikasi
xknla awk x ingat sem lepas
awk pun x suka minah tu kan..hehe
kite kn geng dulu
siap kate2 kt minah tu sbb maklumla
minah tu prasan hot kan, terlebih hati nk suka2 trase hati
hahaha..walhal bnde x seberape pun kann...:))
ckp kt kwn awk yg HOT tuh
mcm mn die baik pun "rata riti sedang mngate die"
sy pun terkezut
rupenye ramai yg x puas hati ngn kawan awk tu :))
kpd awk plk..sy dah OK sebenarnye ngn awk
dh xde masalah dh kut
tp..x tahu la awk kn..tu hak awk..
xleh nk buat pape dh :)

ekceli...sy nk kite mcm dlu
"peace no war"
tp xpe la...
itu jln awk..
sory sis kalau ada salah silap lg... :))
kalau awk bahagia, saya pun bahagia
kalau awk sedih, sy pun turut sedih
kalau awk ade masalah, share2 la sbb...
Sharing is Caring :))
"moga bahagia di Dunia dan Di akhirat
plz come back to Pok Teh's home ^_^
wslm (",)

p/s : muslim yang paling bahagia tidak selalu memilih hal2 yg terbaik,
mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap
yang hadir dalam hidupnya..

bace jer?komen lew,hikhik

kalau la....

~kalau la aku kt tempat die~
(", ) the only thing we never get enough of is love,
and
the only thing we never give enough of is love (,")

tetibe member bg bace msg ex bf die sent :))
msg die : ! !
" 11.12.2006, msh ingt tarikh ni?
sy tau, awk dh lupakan tarikh ni.sbb awk dh ade tarikh lain.
tp sy x pernah lupakan tarikh ni, tarikh yg mn kite slalu clebrate
stiap thn bsama.. dan hr ni, 11.12.2011, dh 5 thn ..
blaaaaa...blaaa...blaaaa...."

dan plg terharu !
si lelaki ni ckp " sy masih ingatkan tarikh ni, trikh waktu kite
declare wktu tngah mlm, kul 12.34 a.m. setiap tahun
kita tunggu saat ni utk sama2 wish"
~ ex die ingat lg tarikh ~wahhh ~ proud of u ! boy !

dan yg beznye !
"kdg2 ade ketikanye awk majok sbb sy tertido,
x sempat wish"
~serius ! u so sweet! ~

PERGHHH !PERGHH! PERGHH!
gile bez lau aku kt tempat die

proud of u boy !
walaupun dikecewakn oleh shabat sy,
awk tetap kuat, cool,hensem ! !
"TABIK SPRINGGG KT AWK ",

true LOVE never dies...
it only gets STRONGER with times

bace jer?komen lew,hikhik

D.E.K.S.T.O.P

senang je kalau korang nk merajin kn diri korang buka laptop..
sila2 lah tukaq bckground dekstop anda :))
rajin2 kan lah tukaq bckground dekstop anda :))
supaya anda tidak puas menikmati keindahan laptop anda
semasa membukanya..

my dekstop's bckground kali ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie haaa ^_^
"KFCM"
hensem owk??hehe..
so ! nie my dekstop's background kali ni :P
dun jelez2 k .. kalu nak, buat jer..

lihat guna mata
biey_ngop~ngep
p/s : saje nk bgtahu "AKU LETAK GAMBAR FAHMI LAGI ! !"
hehe
~chawwwwww~

bace jer?komen lew,hikhik

~ selesai ~ =)

selesai
present, test arab, setel ngn lctrer :P
~lega giler~
aku plg epy kt Machang ni

semua beransur pulih seperti biasa :))
next week test, kuiz, asgnment, lakonan arab
perghhh
inilah namenye student buat keje last minit =)
result pun K.O :'(
hati pun renyukkk sbb kene basuh ngn my mum n my faher

esok ke kota bharu !
cari rumah sewa, shopping also utk ke MELAKA :))
melaka ! ! ! wait me ! !
im coming ! ! ! hehe

sedikit celotehcelotahcelotih
mengarut mengambang
dr biey_ngop~ngep

bace jer?komen lew,hikhik

my dekstop ",

Assalamualaikum (",)

entry kali ni
saje nk share "my dekstop background"
ni haaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahahahahaha
adakah comeLL ? cutEE? henseMM?
mesti korang cakap "Fahmi lagi.... ",

sorry... x suruh pun korang masuk blog aku ! ! :P
xpun korang deki an..
so...buat la gakk..senang citer. :))

c u guys =)

p/s : doakan aku spy lctrer MGT 538 aku, Tuan Rosli maafkan aku hr Ahad ni :'(
~ aku buat kesalahan besar ! ~ tp tdk disengajakan :(
sorry sir ! !

bace jer?komen lew,hikhik

stress ! !

mnggu ni mnggu stress !
mn taknye
~ lecturer marah
~ assignment bterabur
~ test failed ! ! :'( hukhuk
~ serabut ngn presentation
~test 2 mnyusur
gilaa ! !
"mcm mn la yg pointer tinggi2 mcm KLCC tuh blajar"

[ mud aku habis2 nk stop study je ]
tp..mak bapak plak yg harapkan...

org ckp in life, study la paling bez
korang yg habis study jer boleh ckp mcm tuh,
yg still study mcm aku nih bagai nak rak "PERAH OTAK"
tensionnn baiii ! !
x dpt nk gambar kan
letih ! :'(

yg boleh mmbahagiakan sy
ni je
my hero Malaya !
Khairul Fahmi Che Mat
video
walopom dicaci ! dikhianati ! dibenci ! dikutuk ! oleh mereka
yg denki terhadap anda !
anda tetap menjadi Pojaan Hateyku !
LomPaT Apek LompaT !


bace jer?komen lew,hikhik

~ saya secret admire dia ! ~

terperanjat gile bangang + barrbiii
gila seyyhhh ! !
x pernah2 tegur aku
x pernah2 mtione name aku
x pernah2 nk komen pjg2
28/11/2011 ~ 3 lebih2 a.m :)

setelah sekian lame.....
kalau tngok die, sombong gile baiii !
x pernah pun nk tegur aku
walaupun aku terRRrrcalon sebagai friendlist fb abg ni !
(tu pun aku yg add dlu)
kalau ~ stress ~ page FB abg ni, ak blasah tngok dlu
klakar habis page die
~ak gelak pun sorang2~
kadang2 mama plak ckp " mcm org gile snyum2 dpn lptop"
x caye g kt link ni, add r abg ni (promote) 70% royalti
http://www.facebook.com/naem.udeen

makk aii...
tetibe abg ni tag name ak
tngok pict bwh ni (",)
gilerr seyhhh!! adoii !
pengsan 5 minit ! !

knp ak minat abg ni eyy??
sbb...

abg ni low profile
abg ni stylo !
pict abg ni mngalahkan artis2 ",
cara die bpakaian, oke !

kalau la terciptanye dia abg aku !
perghhh ! bangga bro!
kalau la die nk ambik aku sbgai adik angkat
ibarat tanah machang ni x ckup aku lari tnda gembira",

tngok ni !
gambar aku ni baii kt die pnye fb !
pengsan lagi 10 minit..
tenkiu my sis ~kak iza september~
jasamu dikenang smpai bila2
luv u sis !

p/s : to abe naem ! tenkiu tag my name !
saya peminat anda..haha
peace no war !
smngat jwb test esok ! =))))

bace jer?komen lew,hikhik

~back to Machang~

WeLcOmE BaCk to uitm machang SaBiRaH SauLy ! !
=((
present !
test !
kuiz !
n others ! !

jalani hidup ke kuliah sperti biasa
no cuti !
no balik2 again !
damn it ! ! dont like it !

wif ank tiri poktehh
kami semngat ke kelas =))

bace jer?komen lew,hikhik

sy minat dia ! !

siapa dia ni ?? [bunga2 cinta]

of coz la KHAIRUL FAHMI CHE MAT
sy peminat die !
die peminat sy ! [perasan baii]

knp dengan die nie ? ? ?
hehe..saje nk simpan kisah die dlm blog aku y mmg x comey ni !
jelez kah kalian ? ? omg !
[dun jeless~jeles k, x puas hati ckp]
xnk bace pun xpe...kuar kan lah diri anda dr tmpat ni...
buat serabut jer bace pun kennn ^_^ \/
ak mnympah betul kalau dh bace, pastu x suka,
pastu kate2 kt blakang.!
pntang mak nenek aku dengar org ckp blakang2..!
sialll kuttt! !

ok ! ape bez nye mamat keeper ni !
rata riti sedang menceritakan kehebatan mamat ni kann
mane aku pergi
semua cakap
"gile hebat si apek tuh !, kalau lah die injured sape nk ganti !,
ganas gile apek jaga gawang Malaysia, bapak hensem nye mamat ni,
apek memang hero malaya la..."
kalau jumpe org kltn mesti ckp mcm ni plk
"demo kemahh pahmi !, kawe bnggo jadi anop jati klate bokte demo, !
kemah demo takap bola pex..! terbaikk la mungg apex !"
betul x?? hehe..ke ak y over? x kn..
mmg betul...x caye buka la mana2 fan page mngenai bola sepak.. :)

(hensem kan)
he..he...
nak bgtahu ni jer kut
"aku nmpak apex jer main bola kt pdg hari tu,
xnmpak pun org lain.."
padangg tu apex y pnye
hahaha
[ko farah diam!!!]

ok
nite (^_^)
nnti continue...
ade bdk serabai terjah...!haha
~peace no war~

bace jer?komen lew,hikhik

~ my hero ! ! ~ luv u

KAMI PENYOKONG MALAYSIA ! !
semangat kami berlainan di rumah pokteh ! !
my pren yana,atul,sera,farah,baby, arni,ana,afi,ati
tiara,paah,tg & zima
bersatu padu memecah suasana MACHANG n TV POKTEH ^_^\/
[gila sakit tekak desebabkan sebiji bola] :)
~wif arni~
my hero MALAYSIA ! !

Khairul Fahmi Che Mat.. u can call him Mr. Apek ! !
anda gol keeper terbaikkk seyhhh..
i luv Fahmi.. ! (gedik)
i luv Malaysia.. ! (bangga)
anda sngat hebat sesangat sangat !

leh x nk cakap Fahmi aku pnye??
hahaha
pe? ! x boleh??
knp plak...alaaa...
ikut suka hati aku la... =))
so,apex aku pnye... :)
leh x nk cakap, sbb Apex la Malaysia menang ? ?
bolahh kannn? hehe..tenkiu !
sokongan kami terhadap apek 100% ikhlas dr hati ! !

p/s : gambar dikaburkan disebabkan tetttt...hehehe
sekian

>_<
TeSt AgAiN ! !
tensen baiii tensennn
gomo mlaysia gomo =)

bace jer?komen lew,hikhik

! ! attention ! !

haaiiii
assalamualaikum (",)

take note ! take note ! plzz
expeceli untuk golongan2 ~
yang gelabah bercinta, yang hangat bercinta, yang gila bercinta
dan juga yg baru nk kenal dunia cinta..he3 :)
buka mata besaw2 k !
O_o

P to de E to de R to de H to de A to the T to the I to the A to te N ! !
5 perkara penting dalam BERCINTA

1) Sayangilah pasangan anda dengan HATI bukan dengan PERASAAN
*jika anda meletakkan sesuatu perhubungan berdasarkan PERASAAN, ianya akan gagal kerana peresaan sentiasa berubah dari semasa ke semasa.
*tetapi jika anda meletakkan perhubungan itu berdasarkan HATI,maka dari situ akan lahirnya cinta dan sayang yang kekal abadi untuk selamanya.

2) Hormati PENDIRIANNYA
*jgn sesekali anda merayu dan mencipta pelabagai seribu alasan spya pasangan anda menerima cinta anda. biarpun sedalam manapun cinta anda padanya,namun biarkan dia yg mbuat keputusan
*sekiranya anda mendesak, cinta yg diterima hnyalah CINTA SIMPATI,bukanya CINTA SETULUS HATI.
*lebih baik anda meraih cinta dari org2 yg benar2 menyayangi anda..
sesunguhnya cinta pada yang maha Esa harus melebihi segala-galanya.

3) Menerima pasangan SEADANYA
*jgn sesekali terfikir untuk mengubah apa2 tentangnya krn skali anda mngubah,slama2nya anda akan mngubah dirinya.
*anda harus ingat ! knapa anda terpikat dengan si dia..ini kerana DIA adalah DIA..

4) Elak BERSANGKA BURUK
*letakkan diri anda ditempatnya sebelum melakukan apa2,jika kamu sendiri tidak boleh menerimanya, apatah lagi DIA.
*berbincanglah terlebih dahulu kalau ada perkara yg mncurigakan
awas! jgn ada sikap tuduh menuduh !

5) Hargai PENGORBANAN
*sesungguhnya si dia telah banyak bekorban utk anda. dgn kelebihan yg ada pdnya, si dia berpeluang untuk menjalin hubungan dengan seseorang yg lebih sempurna dari anda, namun demi cinta kerana ALlah, si dia telah memilih anda.
* oleh itu ! jgn mpermainkan keluhuran cintanya !
~kata polis - cinta itu sukar ditangkap
~kata ustaz - cinta itu anugerah
~kata doktor - cinta x dapat utk diubati
~kata guru - cinta x boleh untuk dipelajari
~kata hakim - cinta x boleh dihukum
~kata org - cinta itu indah
~kata rangga - ada apa dengan cinta
~kata radja- benci bilang cinta
~kata agnes monica - cinta tidak ada logika
~kata Allah - cinta itu milik-Nya
~kata saya - cinta milik?? hehe.. =P

Percayalah ! tidak ada gunanya kamu bercinta
sekiranya undang2 terutamanya disisi islam anda ABAIKAN :))
bye2
wslm =,="

bace jer?komen lew,hikhik