welkem to my blog (^_^)

nihhh blog sye!!suke aty sye larh nk buat pape pun..tengok sajer dah r!

~ hehehe ~

baru balik dr melaka =P
letehh giler baiii
nnti kite update pasal trip melaka
n gossip baru! pasangan baru =P
just nk ckp ridu APEX ! !
DONE :))

bace jer?komen lew,hikhik

~bila aku libatkan diri dalam jamming ~

bila ak masuk geng jamming
ape jadi ? ?

mesti korang cakap...
~hancur musnah segala~mala band2 yg ada kt dunia ni.
~gitar2 habis rosak~mosak, punah~ranah dan pelbagai
~drum lubang~mumbang sana~sini..
and 
mesti cakap...waaahhhhh!!! bieyyy!! sumbang~mahram terhasil :)
xper..paham...
yg pasti aku x main pun...
sbb aku artis.. (",)

tngok  ni..teka sape?? :)
'
'
'
'
aku la...artisssss hot...sabirah sauly ^_^
[sekadar bergmbar,main x pndai]
yg main nye
", Dee a.ka Rusdi bukan name sebenar.. ",
[baru kenal, tp rapat gile]
suka cr pasal, klakar habezz ", 
ni dia ~pemain drum~
"rupenye komander brass band uitm Machang seyhhh"
"nakal giler"
~pemain bass kut~
~alaa...x nmpak muka sbb mbelakangi kitorang~
malu katanye :)
 ~ dia juga sbgai penyanyi
~pijey~

~pemain gitar n penyanyi~
ba a.k.a nazreen
~perwatakan anda terserlah bro~ :))

epy bersama kalian  ! !
nanti boling sesama plak.
^_^
 [pict ni bkn ak pendek, tp keadaan muka bumi yg x rata, x caye tngok pict bwh niee]
=P


bace jer?komen lew,hikhik

~hermmm..manusia2~

pelik betul aku ngn manusia zaman skarang
x tahu pape pun nk buat cite bukan2
pastu mula nk ngate2, kutuk2 org
org lain pnye masalah
aku gak yg disabitkan
x paham betul aku ngn manusia ni
ape yg dapat, ak x tahu la
xleh nk gambarkan sbb bnde yg ntah pape nk
heboh2kan ! kata2kan ! ngutuk2kan ! ni
" hairan"
kalau bnde tu leh untung dan sara hidup aku
selama aku hidup kt muka bumi ni xpe la gak...
ni x, sakit hati jer..
pikir bukan2 plak tu...

kpd awk yg cantik lg bijaksana :))
sy x marah pun awk tnye sy mcm tu
lagi bagus awk tnye dr awk tuduh2 kan
awk jgn bimbang la yer...cukup hr tu jer kite gaduh
kalau awk x puas hati,awk ckp jer..
jgn ckp blakang2 sbb awk ckp blakang2 tu dngan org yg sy x suka.. :))
sy nampak la CARA awk ngn die komunikasi
xknla awk x ingat sem lepas
awk pun x suka minah tu kan..hehe
kite kn geng dulu
siap kate2 kt minah tu sbb maklumla
minah tu prasan hot kan, terlebih hati nk suka2 trase hati
hahaha..walhal bnde x seberape pun kann...:))
ckp kt kwn awk yg HOT tuh
mcm mn die baik pun "rata riti sedang mngate die"
sy pun terkezut
rupenye ramai yg x puas hati ngn kawan awk tu :))
kpd awk plk..sy dah OK sebenarnye ngn awk
dh xde masalah dh kut
tp..x tahu la awk kn..tu hak awk..
xleh nk buat pape dh :)

ekceli...sy nk kite mcm dlu
"peace no war"
tp xpe la...
itu jln awk..
sory sis kalau ada salah silap lg... :))
kalau awk bahagia, saya pun bahagia
kalau awk sedih, sy pun turut sedih
kalau awk ade masalah, share2 la sbb...
Sharing is Caring :))
"moga bahagia di Dunia dan Di akhirat
plz come back to Pok Teh's home ^_^
wslm (",)

p/s : muslim yang paling bahagia tidak selalu memilih hal2 yg terbaik,
mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap
yang hadir dalam hidupnya..

bace jer?komen lew,hikhik

kalau la....

~kalau la aku kt tempat die~
(", ) the only thing we never get enough of is love,
and
the only thing we never give enough of is love (,")

tetibe member bg bace msg ex bf die sent :))
msg die : ! !
" 11.12.2006, msh ingt tarikh ni?
sy tau, awk dh lupakan tarikh ni.sbb awk dh ade tarikh lain.
tp sy x pernah lupakan tarikh ni, tarikh yg mn kite slalu clebrate
stiap thn bsama.. dan hr ni, 11.12.2011, dh 5 thn ..
blaaaaa...blaaa...blaaaa...."

dan plg terharu !
si lelaki ni ckp " sy masih ingatkan tarikh ni, trikh waktu kite
declare wktu tngah mlm, kul 12.34 a.m. setiap tahun
kita tunggu saat ni utk sama2 wish"
~ ex die ingat lg tarikh ~wahhh ~ proud of u ! boy !

dan yg beznye !
"kdg2 ade ketikanye awk majok sbb sy tertido,
x sempat wish"
~serius ! u so sweet! ~

PERGHHH !PERGHH! PERGHH!
gile bez lau aku kt tempat die

proud of u boy !
walaupun dikecewakn oleh shabat sy,
awk tetap kuat, cool,hensem ! !
"TABIK SPRINGGG KT AWK ",

true LOVE never dies...
it only gets STRONGER with times

bace jer?komen lew,hikhik

D.E.K.S.T.O.P

senang je kalau korang nk merajin kn diri korang buka laptop..
sila2 lah tukaq bckground dekstop anda :))
rajin2 kan lah tukaq bckground dekstop anda :))
supaya anda tidak puas menikmati keindahan laptop anda
semasa membukanya..

my dekstop's bckground kali ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie haaa ^_^
"KFCM"
hensem owk??hehe..
so ! nie my dekstop's background kali ni :P
dun jelez2 k .. kalu nak, buat jer..

lihat guna mata
biey_ngop~ngep
p/s : saje nk bgtahu "AKU LETAK GAMBAR FAHMI LAGI ! !"
hehe
~chawwwwww~

bace jer?komen lew,hikhik

~ selesai ~ =)

selesai
present, test arab, setel ngn lctrer :P
~lega giler~
aku plg epy kt Machang ni

semua beransur pulih seperti biasa :))
next week test, kuiz, asgnment, lakonan arab
perghhh
inilah namenye student buat keje last minit =)
result pun K.O :'(
hati pun renyukkk sbb kene basuh ngn my mum n my faher

esok ke kota bharu !
cari rumah sewa, shopping also utk ke MELAKA :))
melaka ! ! ! wait me ! !
im coming ! ! ! hehe

sedikit celotehcelotahcelotih
mengarut mengambang
dr biey_ngop~ngep

bace jer?komen lew,hikhik

my dekstop ",

Assalamualaikum (",)

entry kali ni
saje nk share "my dekstop background"
ni haaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahahahahaha
adakah comeLL ? cutEE? henseMM?
mesti korang cakap "Fahmi lagi.... ",

sorry... x suruh pun korang masuk blog aku ! ! :P
xpun korang deki an..
so...buat la gakk..senang citer. :))

c u guys =)

p/s : doakan aku spy lctrer MGT 538 aku, Tuan Rosli maafkan aku hr Ahad ni :'(
~ aku buat kesalahan besar ! ~ tp tdk disengajakan :(
sorry sir ! !

bace jer?komen lew,hikhik

stress ! !

mnggu ni mnggu stress !
mn taknye
~ lecturer marah
~ assignment bterabur
~ test failed ! ! :'( hukhuk
~ serabut ngn presentation
~test 2 mnyusur
gilaa ! !
"mcm mn la yg pointer tinggi2 mcm KLCC tuh blajar"

[ mud aku habis2 nk stop study je ]
tp..mak bapak plak yg harapkan...

org ckp in life, study la paling bez
korang yg habis study jer boleh ckp mcm tuh,
yg still study mcm aku nih bagai nak rak "PERAH OTAK"
tensionnn baiii ! !
x dpt nk gambar kan
letih ! :'(

yg boleh mmbahagiakan sy
ni je
my hero Malaya !
Khairul Fahmi Che Mat
video
walopom dicaci ! dikhianati ! dibenci ! dikutuk ! oleh mereka
yg denki terhadap anda !
anda tetap menjadi Pojaan Hateyku !
LomPaT Apek LompaT !


bace jer?komen lew,hikhik